Grey's Anatomy - 5x07 Rise Up

Για όσους δεν ξέρουν την σειρά εξηγώ...

ΣΠΟΙΛΕΡΣ
Το παρακάτω είναι τρειλερ ενός επισοδείου του Γκρέις Ανάτομυ που παίχτηκε πριν από έναν μήνα περίπου στην Αμερική. Η ιστορία έχει ως εξής. Η Ίζι, πριν 3 σαιζόν, είχε ερωτευτεί έναν ασθενή ο οποίος ήθελε μεταμόσχευση καρδιάς (Ντένυ). Αυτός ο ασθενής το είχε πάρει απόφαση, επειδή τόσο καιρό προσπαθούσε να βρει καρδιά και πάντα την έχανε μέσα από τα χέρια του, να μην συνεχίσει να ζει. Πως θα γινόταν αυτό;; Υπέγραψε μια φόρμα η οποία έλεγε ότι αν σταματήσει η καρδιά του να μην γίνουν προσπάθιες να τον επαναφέρουν στην ζωή. Η Ίζι προφανώς φρίκαρε! Τι γίνεται λοιπόν;; Ενώ δυο γιατροί από διαφορετικά νοσοκομία (ο Μπερκ από το νοσοκομείο της Ίζι και η Έρικα - θυμηθείτε το όνομα- από ένα άλλο νοσοκομείο) πάνε σε άλλη πόλη ταυτόχρονα για να συλλέξουν δυο διαφορετικές καρδιές για τους ασθενείς τους, ο ασθενής του Μπερκ πεθαίνει οπότε η καρδιά του δεν μπορεί να συλλεχθεί. Είναι πια νεκρός μυς. Άρα χάνει και ο Ντένυ την καρδιά του. Ο Μπερκ λοιπόν τρέχει να πάρει την άλλη καρδιά η οποία συλλέγεται από την Έρικα εκείνη την στιγμή. Τέλος πάντων παίζουν πολλά στη μέση, ώσπου το μαθαίνει η ίζι, και για να πάρει ο Ντένυ την καρδιά και όχι ο άλλος ασθενής, κόβει το καλώδιο που κρατούσε τον Ντένυ στην ζωή!!! Έτσι χειροτερεύει η κατάστασή του και ανεβαίνει στην λίστα προταιρεότητας, με αποτέλεσμα να πάρει αυτός τη καρδιά!!! Και με ποια συνέπεια;; Η ίζι είχε μόλις κλέψει την καρδιά από κάποιον που επίσης την χρειαζόταν!!!
Τι γίνεται λοιπόν σήμερα, 3 σαιζόν μετά από αυτό το περιστατικό;; Η Έρικα, έχει έρθει να δουλέψει στο νοσοκομείο της ίζι!!!! Έτσι, ο ασθενής από τον οποίο έκλεψε η Ίζι την καρδιά, έρχεται και αυτός στο νοσοκομείο για να λάβει ιατρική φροντίδα από την γιατρό του!!!!!!! Και το τι γίνεται περίπου θα το δείτε από το πρόμο παρακάτω!!!!!
Έκανα αυτόν τον πρόλογο απλώς επειδή είμαι μεγάλος φαν της σειράς!!! Α... και μην νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα όσοι δεν βλέπουν την σειρά και ότι πια δεν αξίζει να την δείτε!! Σας έκρυψα λεπτομέριες που σε αφήνουν με το στόμα ανοικτό!!! Γιαυτό δείτε τη σειρά και θα με θυμηθείτε!!!

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

0 Comments: